Pages

wahH..bULaT aDe...

salam readers..

yeah..yeah..da leh update blog..
nak goolek-goolek sikit..hehe...

ANDA RINDU SAYA??

wahh....saya amat menghargai anda semua..
hahhahaa..oke fine...
seminggu aku tak sempat n tak dapat nak update blog tersayam ni...

arini aku balik umah aku nampak lappy aku menangis2 nak aku pegang,belai2..
hehe..meh sini sayam..rindu kat i yea..

agak sedih sebab tak leh bawak my lappy pegi hostel..
sebab..kak long aku pinjam der..
takpe la,asal lappy aku bernyawa ag..hehehe..
tapi..agak borim la lam bilik...
terpaksa habiskan masa bace novel2 yang mane je dapat aku capai..

erm...berliku2 perjalanan aku sem ni...
dengan masalah subjek yang tak tentu hala..
bila aku nak habis ni?
tolom la...=(
sabar jela..nama lagi nak tuntut ilmu kan..

kelas..owh..kelas...
aku kelas dari kul 10 sampai 6 ari ahad ngan isnin..
kawan aku cakap cam pekerje pejabat lak..
hahahha..memang sengal...
eh,mane tau nanti aku jadi akauntan...
mase ni kene biasekan diri kan..hahhaa..xde makna langsung~
memang kurus la aku nanti...
ari2 lain satu dua je kelas..
tak imbang betul..hehehe...
takpe,leh tido banyak2...

ex en dalim..
huh..tolom jangan sekelas ngan aku..
dan pegi jauh2...senang aku nak lupa kau..
nasib baik seminggu ni aku tak jumpa kau lagi..
kalu tak,alamak mati kutu aku kat depan kau..
tapi next week....
oke fine,aku larikan diri..hahaha...

aku harap sem ni aku takde masalah2 dunia ni ag..
tapi Tuhan uji sebab DIA tau aku mampukan..=)

3 comments:

アヌム ちゃん said...

good luck for this sem :)

cikida said...

cian dy indu lappy dy ye..ehhe..b4 g lgi nti pluk ciom lpy k..=p

cik anyss adnan said...

hoiii...asl shoutmix mu xjdik?? ak dah follow mu ngn blog bru :) follow ak cpt!! dah public dh.. :P