Pages

KaWaN Vs KeKaS!H

salam readers...

Arini aku rasa nak cakap pasal kawan and kekasih..

KAWAN???
semua orang ade kawan kan..
kalu takde memang something wrong la kat anda..:)

think bout my frendz.. :)

tapi..
payah kan nak cari kawan yang macam ni?

walaupom kartun,paham pic leklok..:)
Paham tak?
buat2 paham jela..hahakz..
oke,meh nak cakap...
kamu ada ke kawan yang macam ni?
susah senang sama2 hadapi..
kita susah,dia tolom..
dia susah, kita tolom..
yang boleh paham kita seadanya..
yang bagi semangat kat kita..
ada?
kalau ada andalah insan yang amat bertuah..:)
sebab benda ni limited edition tau...

KEKASIH?
ada yang masih mencari,ada yang da lama lam perhubungan 
dan ada yang tewas lam peperangan cinta..hehe..

Aku and En.Dalim

kadang-kadang time kita bercinta ni bila ada dua-dua pihak ni kat depan mata kita..
kita jadi confius,nak layan yang mana ek?kawan ke kekasih?
kalau lah kekasih kita leh masuk sampai tergelak2 dengan kawan kita,
memang no problemo..
tapi macam mana kalau dia sangkut dekat alam maya masa kita bersama kawan kita?
wahh..agak tak selesakan..sebab kita patut jaga hati dua2 pihak..

contoh yang amat senang lagi kacang...
bila kawan ajak makan,kebetulan kekasih kita daa tunggu nak makan dengan kita?
kita kene pilih nak pegi yang mana satu kan..
adushh..kene pilih pulak..
tak boleh ke makan sama2?
auww..nanti pakwe kita kata takde privacy lak...
fenim..fenim kan...

perlu ke kita pilih antara kawan and kekasih kita?
bukan ke kita boleh je berkawan dan berkasih?

bagi aku kawan da kekasih ni sama2 penting..
Kawan tempat kita bergurau senda..
Kekasih tempat kita bermanja..
Kawan bagi bantuan...
Kekasih bagi sokongan..

Aku sayang kawan aku..
Aku jugak cintakan kekasih aku...


2 comments:

cinta nabella said...

mmg dua-2 penting kan .lau mcm farah , farah takde kwn ouh . evrythng brgntung dkad dear farah , dia lah kwn , dia lah kekasih . hehe . susa nk crik kwn-2 yg mcm dlm pic krton uh .

aRiE niSS said...

tapi niss ade dua2..waa..wa..=(
susah bangat nak imbang dua ni..dear farah selalu ngn farah..nis tak der..jadi kawan la pengubat duka kan..